LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
21 març 2023
Categories
General

Benvinguda primavera!

Els nens i les nenes de la Pobla de Segur van donar, divendres passat, la benvinguda a la primavera. Ho van celebrar pintant dibuixos de motius primaverals per després entregar-los tant a la Residència Nostra Senyora de Ribera com al Centre Geriàtric del Pirineu, per decorar els centres. A l’activitat hi van participar els padrins i padrines del Centre Geriàtric, que van preparar un berenar saludable per a la canalla.

La festa va ser organitzada en el marc de les activitats intergeneracionals del projecte d’atenció a col·lectius en risc d’exclusió social. Dins d’aquest projecte també hi ha el reforç escolar i, de fet, participants en aquestes sessions també van col·laborar activament a l’organització de l’activitat pintant les cares no només dels infants sinó que padrins i padrines també s’hi van animar. Una jornada on infants i gent gran van compartir una estona enriquint-se mútuament. L’experiència va ser tan bonica i la valoració tan positiva que ben segur que hi haurà més ocasions per retrobar-se.

 

Pocs dies després, infants i padrins van participar conjuntament en la creació del mural per decorar el centre sociosanitari a partir dels dibuixos de flors que es van pintar el dia de la festa.