LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
10 febr. 2021
Categories
Festes i fires
General

Un Carnaval adaptat a la pandèmia

L’Ajuntament de la Pobla programa un seguit d’actes per celebrar el Carnaval adaptades a les mesures de seguretat  dictades pel Departament de Salut amb l’objectiu de frenar la COVID-19. Unes restriccions que feien impossible la celebració de la tradicional Rua de Carnaval, on cada vegada hi participaven més comparses i carrosses. Enguany, a més, s’hauria de celebrar el desè aniversari de la Rua i és per això que el consistori ha volgut commemorar-ho amb un vídeo recull d’imatges d’aquesta dècada. El regidor de festes de la Pobla de Segur, Eloi Tirvió, ha explicat que el vídeo es podrà veure a les diferents xarxes socials del consistori a partir de dissabte a les set de la tarda, hora en que hauria d’haver arrencat la Rua de Carnaval, i ha destacat que “encara que aquest any no es pugui dur a terme, hem volgut celebrar aquest desè aniversari igualment, així que vam fer una crida als poblatans i poblatanes perquè comparteixin les fotografies que tinguessin d’aquests deu anys  de Rua de Carnaval”

Les activitats de Carnaval, però, començaran el divendres a la tarda amb l’espectacle infantil “Un passeig per les sensacions”, de la companyia SAC Espectacles. L’actuació té l’entrada gratuïta però caldrà inscripció prèvia en aquest enllaç. La tradicional escudellada popular ha sobreviscut a les restriccions, però aquest any serà només en format per emportar. El tiquet té un preu de tres euros i es pot comprar a la Cansaladeria Bellera i al Telecentre. Perquè en pugui gaudir el màxim de persones possible, s’ha ampliat el termini per adquirir el tiquet fins el divendres al matí.

Per últim, i amb la intenció que el coronavirus no ens treguin les ganes de disfressar-se, des de l’Ajuntament s’ha organitzat un sorteig de Carnaval. Per participar-hi caldrà fer-se una fotografia disfressat o disfressada en algun punt del municipi de la Pobla de Segur i publicar-la a les històries d’Instagram  amb l’etiqueta #CarnavalPobla21 i @ajlapobladesegur.