LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
10 des. 2020
Categories
General
Salut

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb les obres d’adequació del Centre de Dia

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb l’Ajuntament de la Pobla de Segur per a les obres d’adequació del Centre de Dia de la Pobla. CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, destinarà 10.000 euros al Centre de Dia, que fa nou mesos que està aturat per la pandèmia. L’alcalde de la Pobla de Segur, Marc Baró, ha destacat el compromís de l’equip de govern d’oferir el servei de Centre de Dia, aturat des de l’inici de la pandèmia, el més aviat possible. “Som conscients que pels usuaris el Centre de Dia és un servei essencial i que ja fa nou mesos que no el poden gaudir. El donatiu de la Fundació La Caixa ajudarà a condicionar les instal·lacions amb els serveis que necessita”, ha afegit.

El servei s’instal·larà al carrer Ceferí Rocafort, on fins ara hi havia la ludoteca municipal. És per això que les instal·lacions requerien d’uns treballs d’adequació, com per exemple, construir dutxes adaptades, una sala de fisioteràpia i una zona de vestidors. La situació sanitària va obligar, el passat març, a tancar provisionalment el Centre de dia de la Pobla de Segur, situat a les instal·lacions de la Residència Municipals Nostra Senyora de Ribera. La pandèmia també ha fet impossible que els dos serveis convisquin en un mateix edifici.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank
Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2019, el 92% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social.