LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
19 jul. 2021
Categories
Cultura
General
Natura

Montserrat Ribal, guanyadora del Concurs de Balcons Florits

La setmana passada es va resoldre el concurs de Balcons Florits i Decorats de la Pobla de Segur d’aquest any. La guanyadora d’aquesta edició va ser Montserrat Ribal, que es va endur un premi econòmic de 200 euros. El segon i el tercer lloc van ser Adrià Forga i Montse Solé, amb un premi de 100 i 50 euros respectivament. L’acte d’entrega de premis va voler reunir tots els participants al concurs per fer-los entrega d’un diploma i d’una planta com a obsequi.

El jurat va estar format per la regidora de Medi Ambient, Maribel Segú; Mercè Vidal, com a representant del Comú de Particulars; i Irene Gasol, representant l’Associació de Dones de la Pobla de Segur. 

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament, Maribel Segú, ha agraït a tots els i les participants per “contribuir a posar bonica la Pobla de Segur” i ha destacat que en aquesta segona edició els número de participants s’hagi pràcticament doblat respecte l’any passat “passant de 13 balcons i porxades a 24”. Una de les participacions va ser la de la Residència Nostra Senyora de Ribera que, tot i no optar a guanyar el premi, va voler sumar-se a la iniciativa perquè llueixi una mica més la població.