LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT

Un total de 40 nens i nenes són atesos presencialment cada setmana pel servei de reforç escolar

Un total de 40 nens i nenes de la Pobla de Segur són atesos setmanalment pel servei de reforç escolar que l’Ajuntament va reempendre de forma presencial a principis de juny. Són nens i nenes amb edats compreses entre els 6 i els 14 anys i que, de forma coordinada amb l’Escola, l’Institut i el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal, s’ha considerat que necessiten aquest reforç durant l’estiu.

S’ha donat suport a tasques de reforç de continguts escolars però també s’han fet activitats lúdiques i manualitats. Dels 40 nens i nenes atesos, 33 són alumnes de Primària i 7 són alumnes del primer cicle d’ESO de l’Institut.

El servei de reforç escolar es va haver d’aturar a mitjans de març pel confinament i es va reempendre a finals d’abril amb sessions per videoconferència. A principis de juny es va poder començar el reforç presencial, primer atenent de forma individual o per unitats familiars i des de fa un mes amb grups de màxim 5 nens i nenes per cursos escolars. Des del primer dia s’han pres totes les mesures necessàries adaptat als horaris i necessitats actuals per la Covid-19.

El servei està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris, l’organitza l’Ajuntament de la Pobla de Segur i hi col·laboren el departament de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Jussà, l’Escola els Raiers i l’Institut de la Pobla de Segur.