LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
7 febr. 2022
Categories
Cultura
Festes i fires
General
Infants i joves

La nova sala polivalent busca nom

La Pobla de Segur comptarà amb una nova sala polivalent perquè aculli des de concerts fins a representacions teatrals, presentacions o animacions infantils. A més, una part d’aquest espai també servirà de magatzem. Ara cal triar quin nom tindrà aquesta nova sala i per això s’ha obert un procés participatiu perquè siguin els i les veïnes de la Pobla qui ho decideixin.

La nova sala, en procés de construcció, se situa a l'encreuament de l'Avinguda Pirineus i l'Avinguda Madrid,
La nova sala, en procés de construcció, s’ubica a l’encreuament entre l’Avinguda Pirineus i l’Avinguda Madrid

El procés tindrà dues fases. La primera és la recollida de propostes i hi ha dues maneres per participar: buscar la imatge a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) i escriure la proposta del nom als comentaris; o de manera presencial omplint unes butlletes disponibles a l’Ajuntament, la Biblioteca, el Telecentre, l’Oficina de Turisme o el Casal Cívic. Aquesta fase s’allargarà fins el divendres 18 de febrer.

De totes les propostes recollides, en quedaran quatre finalistes. La segona fase del procés és la de votació i per tant els veïns i les veïnes de la Pobla de Segur hauran de votar quina de les quatre és la preferida. L’enquesta estarà oberta a l’aplicació Línia Verda del 21 al 25 de febrer.