LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
18 set. 2020
Categories
General
General
Turisme

La Pobla de Segur regala 25 caps de setmana de turisme de natura per a la campanya tardor-hivern

L’Ajuntament reinverteix els ingressos de la Taxa Turística de 2019 en una acció per afavorir el comerç i el teixit turístic local

L’Ajuntament de la Pobla de Segur sortejarà 25 estades de cap de setmana per a dues persones en una acció dissenyada per l’Àrea de Turisme del consistori amb l’objectiu de reforçar la campanya de tardor-hivern en aquest municipi del Pallars Jussà i afavorir el consum dels productors locals. El sorteig dels paquets turístics es farà a través d’un concurs a la xarxa social Instagram i els premiats gaudiran gratuïtament de l’allotjament d’una nit, dos àpats i una activitat a realitzar al territori.

El concurs, sota el lema ‘Regala’t Pobla!’, es realitzarà entre els dies 21 i 30 de setembre a través d’un mecanisme senzill, només fent-se seguidor del compte d’Instagram del consistori (@ajlapobladesegur), fer m’agrada a la publicació, fer un comentari sobre les raons per les quals es vol visitar la pobla i etiquetar dues persones. Entre tots els participants es farà el sorteig dels 25 paquets turístics. Les parelles afortunades, que poden augmentar les seves possibilitats de guanyar compartint el sorteig en els seus perfils digitals personals, podran decidir la data en què volen gaudir dels dos dies de l’estada, que haurà de ser abans del 31 de desembre d’enguany.

El regidor de Turisme de la Pobla de Segur, Josep Maria Tirbió, ha destacat que “amb aquesta acció volem ajudar al teixit econòmic del municipi a pal·liar part dels efectes negatius que ha tingut la pandèmia de la Covid-19, i ho fem reinvertint en aquesta promoció els 6.397,30 euros que l’any 2019 l’Ajuntament va ingressar per la taxa turística”. Tirbió assegura que “d’aquesta manera revertim al sector uns diners que ells mateixos van generar i que ara han de ser més útils que mai per reactivar comerços i establiments turístics i d’hostaleria”.

L’Ajuntament de la Pobla de Segur destaca que el Pallars gaudeix d’un dels paisatges més espectaculars de Catalunya fets a base de foc, terra, aire i aigua; amb espècies animals singulars que afavoreixen la pràctica del turisme actiu en Natura.

Guanyadors:

 1. Irenebarsu
 2. raquelmoya80
 3. rous219
 4. chulebcn
 5. yolanda_bellon
 6. ramoncomerma
 7. sgf93
 8. paquitapb
 9. r1cardpujol
 10. _cocinando.en.casa
 11. Gutierrezbelmonte
 12. Lovetourism
 13. Meritxellvil
 14. jperez140573
 15. totcosint
 16. lgp_laura
 17. aalethh
 18. honeyphotos
 19. judith.travel
 20. dezciafg
 21. alesandra_ros
 22. janto.ni
 23. cuscurrutas
 24. llunad_estiu
 25. afullrunner