LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
26 jul. 2022
Categories
Festes i fires
General

Debut i victòria: Stewards guanyen el 4t Fem Colla

Segurament molts poblatans i poblatanes encara tinguin una mica de ressaca emocional després del viscut aquest cap de setmana a la Festa Major de la Pobla de Segur i, especialment, la quarta edició del Fem Colla. Després de quatre dies intensos, el sopar de germanor de diumenge va cloure l’edició d’aquest any.

El regidor de festes de l’Ajuntament, Eloi Tirvió, ha reconegut que “estem molt contents per poder celebrar el Fem Colla perquè després de dos anys aturats per pandèmia hi havia moltes ganes”. Aquesta edició ha comptat amb més de 250 persones participant en 14 colles diferents. “Hem vist que ho han viscut molt intensament, tant les que ja acumulaven més participacions com les que dos anys després participen per primera vegada”.

De fet, és el cas de la colla guanyadora, Stewards, que s’han endut el concurs en la seva primera participació. Els 148 punts els ha servit per situar-se al capdavant de la classificació i endur-se el premi patrocinat per Carns Bastús. La segona posició és per a Kebab de Girella, amb 128 punts. Completen el podi Amics de Tieta, amb 121 punts. Roia i Plusfresc són els patrocinadors del segon i el tercer premi, respectivament.

“El marcador ha estat molt disputat fins a última hora fet que ha afegit un punt d’emoció fins al final. Des de l’organització estem molt contents de com ha anat i ja tenim al cap l’edició de l’any que ve, que a més, serà la cinquena”, ha afegit Tirvió.

Aprofitant el Fem Colla, l’Ajuntament suma un nou canal de comunicació: Tik Tok. Una novetat d’aquesta edició ha estat que els vídeos de presentació de les colles havia de ser plantejat per aquesta plataforma. Els podeu recuperar en aquest enllaç.