LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
23 març 2021
Categories
Esports
General

La Pobla, protagonista de l’edició número 100 de la Volta a Catalunya

Consulta les afectacions viàries que provocarà el tret de sortida de la cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya.

La Pobla de Segur pren protagonisme de la Volta ciclista a Catalunya, des d’on divendres arrencarà la cinquena etapa d’aquesta prova. Els participants es posaran en marxa a partir de les 12 del migdia per recórrer els 200 quilòmetres que separen la població pallaresa i Manresa, amb un ascens a Comiols i a la muntanya de Montserrat. La situació de pandèmia actual, però, obliga que el tret de sortida es faci sense públic.

El regidor d’Esports de la Pobla de Segur, Eloi Tirvió, ha reconegut que és “un plaer acollir la Volta a Catalunya i, a més, fer-ho en l’edició número 100”. Tirvió, a més, ha destacat “els esforços fets per l’organització, els equips i tots els encarregats de la logística de la Volta per complir amb el protocol de seguretat per la COVID-19”. El centenari de la Volta a Catalunya s’hauria d’haver celebrat l’any passat però que es va haver de suspendre per culpa del coronavirus.

Afectacions viàries

La sortida dels més de 160 ciclistes afectarà el trànsit de la Pobla de Segur durant el matí de divendres. Així, l’avinguda Estació –des de l’alçada del carrer Mil·lenari de Catalunya fins el carrer Democràcia- estarà tallada al transit de les 8 del matí fins la una del migdia. El pas alternatiu per als vehicles, en els dos sentits de la circulació, es farà pels carrer Mil·lenari de Catalunya, el carrer President Lluís Companys, l’avinguda Camil Cases, el carrer Tros de Roi i el carrer Democràcia. A més, l’estacionament dels autobusos dels diferents equips afectaran també els següents carrers: carrer Joan Borrell i Nicolau, avinguda Camil Cases, carrer General Moragues, avinguda Camp de la Sala, carrer Flamisell, així com també la plaça del Ferrocarril i el pàrquing de l’estació.

 

Per celebrar aquesta edició número 100 de la Volta de Catalunya, el programa de ràdio “Tu diràs” de RAC1 emetrà en directe, aquest dijous, des de l’Oficina de Turisme de la Pobla de Segur. El programa conduit per Aleix Parisé comptarà amb el director de la Volta, i la participació de ciclistes i de directors d’equip. Serà a partir de dos quarts d’onze de la nit.