LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
9 jul. 2018
Categories
General

El Paradise arriba a la Pobla

Serà el divendres 20 de juliol a les 22h, en el marc de la Festa Major, al pavelló municipal de la Pobla de Segur quan es podran veure un bon grapat d’actors joves que s’han donat a conèixer al gran públic gràcies a la sèrie de TV Merlí. Elisabet Casanovas, Adrian Grösser o Artur Busquets són alguns dels actors que canviaran aquest proper mes de juliol l’institut de Merlí pel prostíbul de Paradise.

Aprofitant la popularitat de Merlí, Paradise -recomanada per a majors de 14 anys- reuneix un conjunt de rostres televisius per oferir-nos una comèdia simpàtica, políticament incorrecta i amb un rerefons amarg. Les tres històries que ens expliquen tenen lloc en un prostíbul, cosa que aporta una sordidesa curiosa a un conjunt més aviat ingenu. Destaquen l’Elisabet Casanovas, que encarna una treballadora sexual provinent de l’est d’Europa, la vis còmica d’Artur Busquets, la naturalitat i espontaneïtat d’Albert Salazar o la tendresa d’Adrian Grösser.

Les entrades per ‘Paradise’ a la Pobla ja estan a la venda per 12€ a l’Oficina de Turisme de la Pobla de Segur, oberta de dilluns a dissabte de 9 a 15h i també es podran comprar a taquilla a un preu de 15€.