LAPOBLADESEGUR.CAT

Ajuntament

La Pobla de Segur: Horitzó 2030

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Segur estem treballant en el Pla de dinamització socioeconòmica de la Pobla de Segur que hem anomenat “La Pobla de Segur: Horitzó 2030”. La realització del Pla ofereix l’oportunitat de reflexionar sobre el model de desenvolupament local futur desitjable i possible, de manera participada i buscant el consens entre els diferents agents socioeconòmics del municipi. Per fer-ho, cal partir del model de vida actual, veure les potencialitats del municipi i a partir d’aquí, traçar les línies estratègiques i identificar les accions que permetin assolir aquest model de desenvolupament local.

El dia 6 d’abril es va fer la presentació al Molí de l’Oli i el taller “Escenaris de futur”, obert a tot el poble, amb la participació d’una vintena de persones. Podeu consultar el resultat del taller als fitxers adjunts al final d’aquesta pàgina.

Campanya a Instagram del 27 d’abril al 3 de maig

Del 27 d’abril al 3 de maig hi ha prevista una campanya a Instagram per recollir l’opinió dels poblatans sobre diversos temes. Cada dia es publicarà una pregunta als stories de l’Instagram, amb una resposta oberta sobre aquell tema.

Els resultats de les preguntes de la campanya d’Instagram són els següents:

Hi ha previst el següent taller participatiu:

  • Taller participatiu social obert a tota la ciutadania: dia 25 de maig a les 18 h al Molí de l’Oli. Tractarem temes d’habitatge, serveis a la gent gran, infants, jovent, educació, mobilitat i infraestructures, patrimoni.