LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
22 des. 2021
Categories
Cultura
General
Infants i joves

La Pobla de Segur farà cagar la tronca per primera vegada

Amb l’ajuda i la música de la companyia Ambauka, els infants de la Pobla de Segur aconseguiran que el tronc els cagui tot de regals. Serà la tarda del 24 de desembre a partir de les cinc de la tarda al Pavelló Municipal d’Esports.

El regidor de Festes, Eloi Tirivó, ha destacat que enguany a la Pobla –on fins fa ara arribava el Pare Noel- se celebrarà per primera vegada aquesta tradició catalana. “Creiem que a la Pobla hem de celebrar les nostres tradicions i per això farem cagar la tronca perquè ens deixi molts regals. Ja ho volíem fer l’any passat però finalment ho vam haver de suspendre per la pandèmia. Aquest any hem hagut d’adaptar l’espectacle per a que sigui segur i es respectin totes les mesures”.

L’entrada és gratuïta i té l’aforament limitat. El públic haurà de romandre assegut a la cadira durant l’estona que duri l’espectacle.

Més activitats de Nadal

Les activitats infantils de Nadal seguiran el 28 de desembre. A les 12 del matí, a la Sala Anna Maria Janer es projectarà la pel·lícula “El Nadal del senyor Branquilló i l’Escombra voladora”, una activitat organitzada conjuntament amb Òmnium Cultural dins del cicle de cinema CineXics.

El dijous 30 de desembre, els Patges Reials no es perdran la visita als nens i nenes de la Pobla. A les 17h, començarà l’espectacle infantil “La veritable història de la Fada de les Dents” amb Mai Tant Animacions, i a continuació els tres emissors dels Reis d’Orient començaran a recollir les cartes dels infants. Ja al gener, el dia 5, se celebrarà la Cavalcada Reial per a que grans i petits puguin donar la benvinguda als tres Reis d’Orient.

La resta d’activitats infantils, així com la cursa popular de Sant Silvestre, programades durant el Nadal s’han hagut de suspendre per complir les mesures de seguretat en relació a la COVID.