LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
19 març 2019
Categories
Art
Cultura
Exposicions
General

Els poemes envaeixen els comerços poblatans

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, que se celebra aquest dijous 21 de març, s’ha programat l’exposició Poemes de comerç, comerç de poemes que portarà la poesia als establiments comercials del Pallars Jussà. A la Pobla, podreu veue aquests pomemes il·lustrats a les següents botigues: Brifor, Cansaladeria Prió, Confeccions Bertran, el Bosc, el Rebost, Ferreteria Lloan, La Cuineta, Licors Portet, Llibreria Chalamanch, Mobles Comenje, Perruqueria Teresa i Postres de Músic.

La iniciativa consisteix en l’edició d’una sèrie de cartells amb un poema de l’escriptora Lola Casas, cedits per l’autora, i una il·lustració realitzada pels alumnes de batxillerat artístic de l’INS Tremp que s’han facilitat als botiguers i botigueres interessats. L’objectiu de la iniciativa és posar en valor el comerç de proximitat a través d’un llenguatge artístic i proper a persones de totes les edats: la poesia; alhora que promoure la lectura.Aquesta proposta neix de la col·laboració entre el projecte Treball a les 7 comarques i l’Ajuntament de la Pobla.

A més, en motiu del Dia Mundial de la poesia, també es farà una lectura intergeneracional de poesia el dia 21 de març a les 17 h al Casal Cívic i també es presentarà l’exposició de poemes il·lustrats per nens i nenes de 6 a 12 anys de la Pobla de Segur. La podeu visitar des del 21 de març al 28 d’abril. Aquesta és una iniciativa orgnitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb el Casal Cívic.