LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
5 abr. 2019
Categories
Cultura
Exposicions
General

L’exposició “Memòries Incandescents” arriba a la Pobla

Fins el dia 5 de maig podreu visitar a la primera planta del Casal Cívic l’exposició artística, “Memòries Incandescents”, que conmemora i recorda als cinc bombers de la Generalitat de Catalunya que van perdre la vida en aquesta tragèdia i a l’únic supervivent d’ella, Josep Pallàs. En concret, aquesta exposició està inspirada en les obres que ha creat Josep Serra i la seva interpretació dels incendis forestals. Memòries Incandescents forma part del fons d’art, Art and Fire, de la Fundació Pau Costa.

A més, el proper 13 d’abril a les 19h podreu gaudir de la presentació de l’exposició amb una taula rodona que comptarà amb la presència de l’autor.

El documental “El Gran Silenci” emès per TV3 en el 2015 va ser el detonant que va inspirar a Josep Serra (1970), metge de professió i artista d’ànima, a convertir en art la seva mirada inquisitiva i curiosa del foc. Arran d’aquesta revelació artística, Serra va començar a crear la seva obra Memòries Incandescents dins del fons d’art, Art & Fire, que té la Fundació. Des d´alesores, l’artista Serra ha contribuït i continua contribuint considerablement a aquest fons d’art, amb la finalitat d’arribar a la societat el coneixement dels incendis forestals.

Visiteu aquí la pàgina web d’Horta 10

Esperem que us agradi!