LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
28 juny 2021
Categories
General

La Pobla de Segur posa 5.000 euros a decisió dels joves del municipi

L’Ajuntament de la Pobla de Segur torna a preguntar als i les joves del municipi en què volen invertir fins a 5.000 euros dels pressupostos de la partida de joventut. Aquest és el quart any en que el consistori convoca aquesta procés de democràcia directa destinada a joves de 12 a 29 anys empadronats al municipi o que hi tinguin vincle.

Fins el diumenge 4 de juliol podran enviar mitjançant aquest formulari una proposta de fins a 1.500 euros. El dijous 8 de juliol se celebrarà una assemblea de joves per decidir quines de les propostes es duran a terme durant el segon semestre de 2021. Per fer-ho, cada jove que hagi presentat una proposta l’haurà d’explicar als assistents i a continuació és realitzarà una votació en grup i una individual. Les propostes més votades seran les escollides i la persona que l’haurà proposat serà l’encarregada de liderar-la i organitzar-la, amb el suport del Servei de Joventut de l’Ajuntament.

La regidora de Joventut, Sílvia Servent, ha assegurat que preguntar directament als i les joves “és un exercici de responsabilitat social, de democràcia directa per implicar-los plenament en les dinàmiques socials del municipi ”. Servent ha lamentat que la pandèmia hagi endarrerit aquesta convocatòria fins a l’estiu però preveu que “la participació i les propostes presentades estiguin als nivells dels darrers anys”.