LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
7 maig 2021
Categories
General

Concurs de balcons florits 2021 de la Pobla de Segur

L’Ajuntament de la Pobla torna a organitzar el concurs de balcons florits i decorats que premiarà balcons, terrasses, porxos o finestres amb plantes naturals que siguin visibles des del carrer; també s’hi poden incloure altres elements ornamentals. El concurs es farà dels dies 15 al 30 de juny i premiarà els 3 millors espais florits i decorats amb 200, 100 i 50 euros respectivament, i una planta per a cada un.

La regidora de medi ambient, Maribel Segú, remarca que malgrat que el concurs es va idear just després del confinament de l’any passat, l’objectiu d’aquesta segona edició segueix sent el mateix: el d’embellir posar color al municipi a través dels balcons, finestres, terrasses, patis i porxos de la Pobla. Així com també, potenciar els múltiples beneficis que les plantes, de manera directa o indirecta, comporta a la gent que en té cura i que les té a prop.

El jurat encarregat de seleccionar els guanyadors estarà format per: un/a regidora de l’Ajuntament, un representant del Comú de Particulars, un jardiner o florista especialitzat, un membre de l’Associació de Dones.Els criteris de valoració seran els següents: originalitat, utilització de flors i plantes naturals, qualitat artística, disseny i color, perdurabilitat de la decoració i visibilitat des de la via pública.

La persona que vulgui participar haurà d’inscriure’s enviant un mail a telecentre@lapobladesegur.cat o presencialment al Telecentre. Les dades necessàries són: nom, cognoms, adreça i número de telèfon/mòbil. Les inscripcions es poden fer del dia 1 al 10 de juny, ambdós inclosos. L’Ajuntament facilitarà a tots els participants un distintiu que acreditarà la seva participació al concurs i que haurà de ser col·locat de manera visible al balcó mentre duri el concurs. Les persones inscrites podran passar a recollir el seu distintiu al Telecentre.