LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT

Sopar de l’Oli

Entre els actes del festival pallarès Cordeví, aquest passat divendres, al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur, va tenir lloc la tercera edició del Sopar Gastronòmic de l’Oli, organitzat per Al teu gust (aliments del Pallars), Àpat (Associació de professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà), Oli Pallars (Associació de productors d’oli del Pallars) i l’Ajuntament de la Pobla de Segur.

El sopar va consistir en un tast de degustació de tres olis (dels productors de Cal Portalé, Cal Boix i Cal Borrech), tres entrants, un primer, dos segons i postres, elaboracions en què l’oli n’era un dels protagonistes i que van ser cuinats pels xefs de la Cuineta de la Pobla de Segur, de Casa Masover de Buira i de l’Hotel Solé de la Pobla de Segur i assistits per membres de l’Escola d’Hosteleria del Pallars. De beure es van desgustar cerveses, vins i licors del Pallars Jussà.

A causa de la demanda d’interessats d’arreu del Pallars, l’aforament de l’esdeveniment va haver d’ampliar-se fins al màxim que el local permetia.

Tant els productors, com els restauradors i els organitzadors van comptar amb l’aprovació dels comensals i van ser molt aplaudits.