LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
23 ag. 2017
Categories
Cursos i tallers

Tornen les activitats per a tots els públics al Casal Cívic de la Pobla de Segur

Amb l’arribada del setembre es tornen a posar en marxa un ampli ventall d’activitats per a tots els públics al Casal Cívic de la Pobla de Segur. Des de l’Ajuntament hem organitzat 4 cursos trimestrals: Costura per sobreviure, català nivell C2, i teatre i coral per a Joves. A més, també hem programat 3 tallers específics de curta durada: dos de fotografia, un per adults i un altre per joves i un d’iniciació al wordpress per tots aquells que tinguin ganes d’aprendre a fer-se la seva pàgina web o blog. Des del Casal Cívic també s’han programat activitats per als infants, com un taller d’scrapbooking o de fang i perl als adults, per exemple de cuina de festes o de cosmètica natural. Podeu trobar tota la programació completa al web de l’Ajuntament, el Facebook o al mateix Casal Cívic, on es fan les inscripcions.

Aquesta iniciativa va nèixer a principis d’any amb la transformació del Casal d’Avis en un Casal Cívic amb la voluntat de convertir-lo en un espai intergeneracional que ofereixi una agenda d’activitats d’oci per a tots els públics. Aquest procés de transformació té com a objectiu que les persones grans puguin gaudir d’un envelliment actiu i, alhora, crear uns espais intergeneracionals on poder crear un projecte col•lectiu.

Des de l’Ajuntament uns animem a participar de les activitats programades per així aconseguir que la transformació d’aquest espai sigui una realitat.