LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
15 nov. 2019
Categories
Art
Cultura
General

Les Veus del Pallars canten a Praga

Per segon any consecutiu, les corals Verge de Ribera i de la Vall Fosca han participat en una trobada On Stage, un esdeveniment que reuneix corals de diversos països i que té com a objectiu unir persones de diferents països  través de la música, així com donar a conèixer les cultures i maneres de treballar de les diferents corals participants.

Enguany, la coral ha participat a l’esdeveniment de Praga juntament amb 10 corals més que provenien de diverses parts del món: Ghana, Italia, Ucraïna, Holanda, Romania, Xina/Alemanya, República Txeca i Hongria. Els pallaresos i els pallareses van poder gaudir d’una masterclass amb el compositor i director Jan Míšek, d’un tour per la ciutat de Praga i, alhora, van cantar pels carrers de la ciutat i van participar en el concert de cloenda.

Aquesta és una experiència que enriqueix els i les cantaires, ja que poden compartir coneixements i que també dona a conèixer el nostre territori arreu del món. En l’actuació final, que va comptar amb més de  250 cantaires, la coral Veus del Pallars va destacar per la seva interpretació de la cançó Al·leluia de Leonard Cohen, ja que va aconseguir que tot el públic s’aboqués a cantar-la.

Tant la coral verge de Ribera com la de la Vall Fosca van tornar molt satisfetes d’aquesta experiència i esperen poder participar en properes edicions.

Aquí podeu veure el vídeo de la cançó Al·leluia