LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
23 febr. 2023
Categories
General

Consulta popular pel possible canvi de nom del passeig Josep Borrell

En compliment dels acords presos pel ple municipal el setembre de 2018 i el febrer del 2020, l’Ajuntament engega la consulta popular pel possible canvi de nom del passeig Josep Borrell i Fontelles: mantenir el nom actual o canviar-lo pel nom de Passeig 1 d’octubre.

Informació de la consulta

Quan i on se celebra la consulta? El diumenge 12 de març, de 9h a 20h, a la Sala de Plens.

Qui està cridat a participar-hi? Persones majors de 16 anys nascudes i/o domiciliades a la Pobla de Segur. En el moment de la votació caldrà presentar el document d’identitat.

Si aquest any compleixo els 16 anys però encara no els he fet podré votar? No, només podran votar aquelles persones que el diumenge 12 de març ja tinguin els 16 anys.

Quina serà la pregunta? “Respecte a la proposta de canvi de nom de l’actual passeig Josep Borrell, la meva elecció és:”

Quines són les opcions?

  • Mantenir el nom actual de Passeig Josep Borrell i Fontelles
  • Canviar el nom del passeig per Passeig 1 d’octubre

Qui formarà part de la mesa de votació? Les persones que vulguin ser voluntàries d’aquest procés de consulta, podran inscriure’s del 24 de febrer al 2 de març, mitjançant el següent enllaç o de manera presencial a l’Ajuntament. En cas de ser necessari, el divendres 3 de març se celebrarà un sorteig.

En els documents adjunts al peu de la notícia trobareu el reglament complet de la consulta, dins el desenvolupament de la sessió plenària en què es va aprovar.