LAPOBLADESEGUR.CAT

ACTUALITAT
13 febr. 2023
Categories
General
Salut

Reforma del tercer pis de la Residència

L’Ajuntament de la Pobla de Segur ha rebut una subvenció de 309.000 euros dels fons europeus Next Generation, gestionats pel Departament de Drets Socials de la Generalitat. A aquesta quantitat, se li sumarà 250.000 euros del Pla de Salut de la Diputació i uns 190.000 euros de fons propis de l’Ajuntament per arribar als 750.000 euros de la inversió total.

El projecte preveu rehabilitar la tercera planta de la Residència Nostra Senyora de Ribera i modernitzar les instal·lacions, així com millorar pel que fa a l’eficiència energètica. Aquesta remodelació permetrà, a més, ampliar les places disponibles del centre sanitari, ja que preveu la construcció de 8 habitacions individuals amb lavabo propi i l’habilitació d’espais d’ús compartit com un nou menjador.

Aquesta subvenció s’afegeix a les altres dos que l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha rebut dels fons europeus Next Generation, després que recentment es conegués la resolució del programa DUS5000 i que deixarà a la Pobla un milió d’euros per a la millora energètica del municipi i els dos milions que permetrà el desenvolupament del projecte “La Pobla de Segur: natura i turisme actiu sostenible“