Telecentre

Recursos informàtics

  • 12 ordinadors Pc's amb Windows 10
  • Programari d'ofimàtica i retoc fotogràfic
  • Impressora làser A3

Centre col.laborador ACTIC

L’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) és el certificat acreditatiu de la competència digital -entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació- que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Aquest certificat és expedit per la Generalitat de Catalunya.

Les proves ACTIC al Telecentre de La Pobla de Segur es realitzen els dimarts i dimecres.

Per més informació i incriure-us a la prova: www.gencat.cat/actic

Teletreball

Aquelles persones que utilitzen els recursos informàtics per a la seva activitat professional gaudeixen d’unes tarifes especials per tal de facilitar-los la feina.

Estudiants universitaris

Gràcies a un conveni amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat de Lleida (Udl), els estudiants d’ambdues universitats tenen tres ordinadors amb ús prioritari. L’accés a Internet per a aquests estudiants és gratuït.

Formació a través d’Internet

El telecentre és Aula Mentor del Ministeri d’Educació i Ciència. Es poden cursar a distància més de 100 cursos de diverses àrees (ofimàtica, electrònica, salut i educació, medi ambient,...). Els cursos tenen una durada aproximada de dos mesos, tot i que és cada estudiant qui decideix el temps que hi vol dedicar. Podeu consultar més informació a http://www.aulamentor.es.

Formació presencial

Programació de cursos presencials al telecentre relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Horari

MATINS: Dilluns, Dimarts, Dimecres, Dijous i Divendres de 9:30 a 13:30 h

TARDES: Dilluns, Dimarts, Dimecres , Dijous i Divendre de 16:00 a 20:00 h


 

Contacte

Pobl@ pirineu e-centre. Av. Madrid, 9, baixos.
25500 - La Pobla de Segur
Tel: 973681316
pirineu-e-centre@lapobladesegur.cat

Localització