LAPOBLADESEGUR.CAT

Municipi

Associacions, entitats i col·lectius

Cultura, tradició i festes
ON ESTEM
  • C/ Prolongació Raiers, 2
    25500 La Pobla de Segur

Associació Musical del Pirineu (AMUP)

QUI SOM?

L’Associació Musical del Pirineu (AMUP) va néixer l’any 2007 amb l’objectiu d’ajudar i promoure la difusió i el coneixement de la música a través d’esdeveniments musicals, educació musical infantil i juvenil i conferències, master classes i audicions de tot tipus de música. L’AMUP és una associació sense ànim de lucre que compta amb més de 100 socis i que participa en la majoria d’activitats musicals públiques i privades que es duen a terme a la Pobla.
Al llarg d’aquests 11 anys de vida l’AMUP ha esdevingut l’associació musical de referència de la Pobla i el motor de la majoria d’activitats musicals programades al territori. Com a activitat de referència, l’AMUP organitza el Jazz al jardí, juntament amb l’Associació Cultural de Raiers de la Noguera Pallaresa, un concert de jazz amb bandes de primer nivell que aplega cada any més de 400 persones.

QUÈ FEM?

L’AMUP té com a principal objectiu l’organització d’esdeveniments musicals, així com la col·laboració am promotors de música privats que promoguin la difusió i el coneixement de la música a la Pobla i al Pirineu. Actualment, l’AMUP organitza els concerts per recaptar diners per a la Marató de TV3, el Jazz al Jardí, col·labora amb esdeveniments musicals privats i gestiona el buc d’assaig que hi ha a l’edifici del parc el·líptic, seu de l’associació. Al llarg dels anys, l’AMUP també ha estat l’organitzadora d’activitats musicals com l’antikaraoke, cicles de concerts, com per exemple el Sotrack i, als seus inicis, va posar en marxa el Poblarock, el festival de rock del Pirineu.