LAPOBLADESEGUR.CAT

Municipi

Associacions, entitats i col·lectius

Esports
PRESIDENT

David Valls Giménez

ON ESTEM
  • Pavelló Municipal d'Esports
    C/ La Font, s/n
    25500 La Pobla de Segur

Club d’Atletisme de la Pobla de Segur (CAPS)

QUI SOM?

El CAPS va ser creat l’any 1996 i des del 2016 un grup de pares, mares i altres col·laboradors ens vàrem engrescar per reactivar-lo, ja que feia uns anys que estava inactiu. Es tracta d’una entitat privada sense ànim de lucre inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya. Actualment som més de 80 socis, la majoria de la Pobla de Segur però també n’hi ha que venen d’Isona, Tremp, Salàs i la Vall Fosca.
El nostre objectiu és la promoció de l’esport i, en concret, l’atletisme als nens i nenes de la nostra comarca, en les modalitats de cros, pista i muntanya. Intentem donar un ús social i integrador a l’activitat, oberta a tothom amb preus molt populars per fomentar la participació activa.
Per sobre de tot, volem que CAPS segueixi el model esportiu dels Consells Esportius de Catalunya: l’esport amb valors, la cohesió social i el foment d’hàbits saludables.

QUÈ FEM?

Organitzem diverses activitats durant l’any: extraescolars d’atletisme, la Sant Silvestre Poblatana, conjuntament amb el Patronat d’Esports, les estades atlètiques la primera setmana de juliol i, com a mínim, una sortida anual a cros o pista fora la demarcació de Lleida. A més, també gestionem el cros de la Pobla de Segur, conjuntament amb el Patronat d’Esports i el Consell Esportiu del Pallars Jussà, i donem suport al muntatge del cros de Tremp i els d’Isona/Talarn. Durant l’any procurem també fer sessions tipus masterclass amb atletes destacats, com el Ferran Bochaca o la Berta Cabanas. Finalment, també fem la gestió i assistència als crossos de la demarcació de Lleida i curses de muntanya del Pallars Sobirà i gestionem la compra d’equipament esportiu per als atletes